זוכרים את הפרק הזה שג'ואי מבטיח שהיא יחסל את כל התרנגול הודו שמוניקה מכינה לחג ההודיה? אז קבלו את המתכון הכשר והכי טעים שיש של התרנגול הודו של מוניקה מחברים!
אופן הכנה:
מחממים תנור ל160 מעלות טורבו.
חותכים את הירקות גס ושופכים לתבנית עמוקה מרופדת 2 שכבות נייר אפייה.
מפזרים מלח, פלפל שחור, יין לבן ומערבבים היטב.
בעזרת בלנדר ידני טוחנים את עשבי התיבול ומערבבים עם מרגרינה בטמפ׳ החדר. (ניתן לקצוץ ידנית עם סכין את עשבי התיבול)
מייבשים בעזרת נייר סופג את ההודו.
בעזרת סכין חדה מפרידים בין העור לחזה ההודו ומכניסים את היד להרחבת הכיס.
מורחים בנדיבות את ההודו במרגרינה עם עשבי התיבול מתחת ומעל העור.
מניחים את ההודו על הירקות בתבנית, קושרים בעזרת חוט קשירה או גליל נייר כסף את רגלי ההודו צמודות היטב.
פורסים את הלימון והתפוח הירוק ומכניסים בין הרווחים שישנם בהודו הקשור.
עוטפים את ההודו בשכבות נייר אפייה ומעל מהדקים עם שכבות נייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 4 שעות.
לאחר 4 שעות מוציאים מהתנור מורידים את הכיסוי והעטיפה ומחזירים חזרה לתנור שהודו חשוף.
מיד מגבירים תנור ל180 מעלות במצב גריל טורבו.
לאחר חצי שעה מסובבים את התבנית בתנור.
מוכן!
מכבים את התנור ונותנים להודו לנוח 30 דק׳ בתנור.
בתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
בא לכם עוד מתכונים מהסדרות? כל המתכונים מהסרטים והסדרות ממש פה.