אופן ההכנה:
מפשירים את השעועית הירוקה כמה דק׳ לפני הכנת המנה.
במקביל מחממים בסיר גדול מים.
ברגע שהמים רתחו מכניסים את השעועית הירוקה פנימה יחד עם מעט מלח דק.
מפעילים טיימר למשך דקה וחצי עד 2 דק׳.
ברגע שהמים חזרו לבעבע שוב, והשעועית צפה מעבירים לקערה גדולה את כל השעועית.
מגרדים שום ולימון, סוחטים מיץ לימון, מוסיפים שמן זית ומלח גס.
בעזרת כף יד פתוחה ורפויה מערבבים את השעועית בזהירות בכדי לשמור על צורת השעועית.
מוכן! מגישים ובתאבון.
ממליץ להכין מנה כפולה מראש של השעועית הירוקה
הידעת? מרבית ממוצרי סנפרוסט אינם מיובאים וגדלים בישראל – תוצרת כחול לבן 🇮🇱
בימים אלו חשוב לחזק את החקלאות והכלכלה הישראלית 🤍
פרסום בשיתוף סנפרוסט
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שעועית ירוקה של אייל שני? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על השעועית הירוקה של אייל שני? אז אתם תתאהבו בחומוס כרובית הזה!