אופן ההכנה:
ראשית מוציאים את הסלמון להפשרה מהירה על השיש.
בקערה נוחה לעבודה טורפים יחד את הביצים, חרדל, מלח ופלפל.
בקערה נוספת שופכים את פירורי הלחם.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים מינימום ליטר שמן על אש בינונית – גבוהה (עוצמה 7 מ-10).
מתחילים בעבודת הציפוי, טובלים את קוביות הסלמון בביצה עם החרדל ועוטפים בבלילה.
מעבירים מיד לפירורי הלחם ומהדקים כמה שיותר פירורים על השניצל – הדקו בעדינות.
ומיד לאחר מלאכת הציפוי מכניסים את השניצל לשמן החם למשך 30 שניות בלבד!
כשמתקבל צבע שחום בהיר מעבירים את השניצלונים לרשת לייבוש השמן (לא לנייר אפייה) ומפזרים מעט מלח על השניצל.
מגישים את השניצלוני סלמון לצד ירקות טריים ורטבים שאוהבים.
בתאבון!
פרסום במימון דגי תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שניצלוני סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את השניצלוני סלמון, אתם חייבים לנסות את השניצל סלמון של איל שני