ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

שניצלוני סלמון

שניצלוני סלמון קריספים וטעימים בטירוף שמכינים ממש בכמה דקות! ארוחת ערב קלה, טעימה ועשירה בחלבון בלי מאמץ שכולם אוהבים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

ביצה
כף חרדל גרגרים
כפית שטוחה מלח דק
רבע כפית פלפל שחור
כוס פירורי לחם מוזהבים
300 גרם סלמון קוביות של דגי תנובה (חבילה)
להגשה:
ירקות טריים, מיונז, חריף, חרדל, סחוג ורטבים נוספים שאוהבים.

אופן ההכנה:

ראשית מוציאים את הסלמון להפשרה מהירה על השיש.
בקערה נוחה לעבודה טורפים יחד את הביצים, חרדל, מלח ופלפל.
בקערה נוספת שופכים את פירורי הלחם.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים מינימום ליטר שמן על אש בינונית – גבוהה (עוצמה 7 מ-10).
מתחילים בעבודת הציפוי, טובלים את קוביות הסלמון בביצה עם החרדל ועוטפים בבלילה.
מעבירים מיד לפירורי הלחם ומהדקים כמה שיותר פירורים על השניצל – הדקו בעדינות.
ומיד לאחר מלאכת הציפוי מכניסים את השניצל לשמן החם למשך 30 שניות בלבד!
כשמתקבל צבע שחום בהיר מעבירים את השניצלונים לרשת לייבוש השמן (לא לנייר אפייה) ומפזרים מעט מלח על השניצל.
מגישים את השניצלוני סלמון לצד ירקות טריים ורטבים שאוהבים.
בתאבון!

פרסום במימון דגי תנובה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שניצלוני סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את השניצלוני סלמון, אתם חייבים לנסות את השניצל סלמון של איל שני

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור