מצרכים:
טורטייה
כף קטשופ
2 נקניקיות עוף או בקר
אופן הכנה:
על משטח עבודה, מניחים את הטורטייה, מורחים את הקטשופ באחידות, מניחים את הנקניקיות ומגלגלים צמוד צמוד.
מעבירים את הטורטייה המהודקת היטב למחבת פסים שחיממנו מראש, ונותנים צריבה על אזור התפר, לאחר מכן מסובבים וצורבים על לקבלת פסים אחידים מסביב לכל הטורטייה.
מעבירים את הטורטייה והנקניקיות למשטח עבודה בזהירות, בעזרת סכין חדה נחתוך למדליונים ונשפד בשיפודי עץ (דוגמא בסרטון)
מחזירים למחבת והפעם נותנים צריבה לנקניקיות משני הצדדים.
מגישים את הנקניקיות יחד עם מיונז ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לשיפודי נקניקייה, אתם חייבים לנסות את הנקניקייה על מקל המטריפה הזאת!