מצרכים:
2 כוסות קוביות מלון טרי
2 כוסות אננס קפוא
כוס קרח
2 ענפי לואיזה (רק עלים)
½ כוס מים
*ניתן להכפיל או לחלק כמויות במדויק
** הכמות הינה עבור 2 כוסות גדולות אייס פירות.
אופן הכנה:
חותכים את המלון לקוביות
בבלנדר מכניסים את המלון, אננס קפוא, קרח, עלי לואיזה ומים.
טוחנים היטב במשך 3 דק׳.
מוזגים לכוס גדולה ולרוויה.
למי שרוצה לשדרג למשקה אלכוהולי טעים ניתן להוסיף רום 🥂
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את השייק מלון אננס הזה, אתם חייבים לנסות את השייק תות בננה המפנק הזה!