אופן הכנה:
מקשקשים בעזרת כף/מזלג או מטרפה קטנה את אבקת השוקו והשמנת עד לקבלת מרקם חלק (ניתן להוסיף לפני השמנת מעט מים חמים לפתיחת האבקה)
בכוס כפולה שופכים כוס קרח, כוס חלב ומיד את השמנת מעורבב עם השוקו.
מערבבים עם קש במעט ומוכן!
תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שוקו קוריאני? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לשוקו קוריאני, אתם חייבים לנסות את השייק תות בננה המעולה הזה!