אופן הכנה:
בכלי נוח לעבודה מקציפים את השמנת והאבקת שוקו (למי שאין מקציף יש להקציף עם מזלג)
לכוס מלאה קרח שופכים את החלב ומעל את
השמנת עם השוקו.
מערבבים היטב ומוכן!
לינק לכוס גבוהה ויפה
לינק למקציף
לינק לקש זכוכית ומברשות ניקוי
לינק לכד חלב מזכוכית
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שוקו קוריאני? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לשוקו קוריאני, אתם חייבים לנסות את השייק תות בננה המעולה הזה!