צפיות: 1098

שוקו פררו רושה

שוקו פררו רושה חלומי וקל להכנה, אחרי שתכינו את השוקו שלכם ככה לא תסכימו לשתות שוקו בשום דרך אחרת. פינוק מושלם ביום חורף קר
שוקו פררו רושה

חוצים את פררו רושה בובת שלג לחצי, ממלאים בנוטלה ומרשמלו וניל.

את הצנצנת טובלים בנוטלה, ומקשטים עם סוכריות, מניחים את בובת השלג בתוך הצנצנת, ושופכים פנימה חלב חם – מוכן תהנו!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לשוקו פררו רושה, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן