ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

ריבת בצל של סבתא שרה

ריבת בצל מושלמת לפי המתכון הסודי של סבתא שרה, קלה להכנה וטעימה בטירוף! ריבת בצל שכיף להוסיף לכל דבר, להמבורגר, לכריך וגם לפיצה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:


• כוס סוכר
• כוס מים
• 3 בצלים גדולים או 4 בינוני
• לימון שלם
• כפית מלח

אופן הכנה:

בסיר (אש כבויה) נשפוך חצי כוס סוכר וחצי כוס מים.
נוסיף את כל הבצל חתוך לרצועות ועליו את חצי הכוס הנותרת של הסוכר & מים.
מדליקים על אש נמוכה ומניחים את הסיר למשך 30 דק׳.
מוסיפים מיץ לימון וכפית מלח.
בשלב זה חשוב מאוד לערבב בתדירות גבוהה.
ברגע שקיבלנו צבע זהוב יפייפה סוגרים את האש ומעבירים את הסיר לצינון כשעה.
מעבירים לצנצנת זכוכית וניתן לשמור כ6 חודשים את הריבה. (בצנצנת זכוכית אטומה)
שבוע טוב ❤️

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אוהבים להכין ריבות ביתיות? אתם חייבים להכין את הריבת תות הנהדרת הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור