מצרכים:
• כוס סוכר
• כוס מים
• 3 בצלים גדולים או 4 בינוני
• לימון שלם
• כפית מלח
אופן הכנה:
בסיר (אש כבויה) נשפוך חצי כוס סוכר וחצי כוס מים.
נוסיף את כל הבצל חתוך לרצועות ועליו את חצי הכוס הנותרת של הסוכר & מים.
מדליקים על אש נמוכה ומניחים את הסיר למשך 30 דק׳.
מוסיפים מיץ לימון וכפית מלח.
בשלב זה חשוב מאוד לערבב בתדירות גבוהה.
ברגע שקיבלנו צבע זהוב יפייפה סוגרים את האש ומעבירים את הסיר לצינון כשעה.
מעבירים לצנצנת זכוכית וניתן לשמור כ6 חודשים את הריבה. (בצנצנת זכוכית אטומה)
שבוע טוב ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אוהבים להכין ריבות ביתיות? אתם חייבים להכין את הריבת תות הנהדרת הזאת!