ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

רוטב שמנת פטריות – פסטה שמנת פטריות

פסטה ברוטב שמנת פטריות קרמי והכי מפנק שיש! מי צריך מסעדה כשאפשר להכין בבית מנת ספגטי כל כך טעימה שתטיס אתכם הישר לאיטליה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

40 גרם חמאה
3 שיני שום
חצי כפית פלפל שחור
10 פטריות (חבילה)
מיכל שמנת לבישול 9%
רבע כפית אגוז מוסקט
5 כפות גבינת פרמז׳ן מגורדת
320 גרם ספגטי (משקל אחרי בישול)
שלושת רבע כוס מים של הפסטה
להגשה:
כפית עירית קצוצה
פרמז׳ן - כמות שאוהבים
** שימו לב אין במתכון מלח - אנו משתמשים במלח מהמים של הפסטה וגבינת הפרמז׳ן.
*תמיד אפשר להוסיף מלח לפי הטעם.

אופן הכנה:

במחבת על אש נמוכה, ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום פרוס דק.
לאחר דקה מוסיפים את הפלפל שחור ופטריות חתוכות לפרוסות, מערבבים ומבשלים יחד כ-2 דק׳.
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומגבירים את האש לבינונית.
מיד מוסיפים אגוז מוסקט, פרמז׳ן ומערבבים היטב.
ברגע שישנה רתיחה מוסיפים את הספגטי (מבושל מראש) והמים של הפסטה.
מרגע זה אנו מערבבים היטב ללא הפסקה בעזרת כף ומזלג. (מי שיודע להקפיץ מחבת אז להקפיץ).
ברגע שמתקבל רוטב סמיך (בערך 2 דק׳ בישול) מכבים את האש.
מעבירים לצלחות כ-2 מנות, על כל צלחת שופכים כפית עירית קצוצה ומגישים לצד פרמז׳ן.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה ברוטב שמנת פטריות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הפסטה ברוטב שמנת פטריות? אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור