אופן הכנה:
במחבת על אש נמוכה, ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום פרוס דק.
לאחר דקה מוסיפים את הפלפל שחור ופטריות חתוכות לפרוסות, מערבבים ומבשלים יחד כ-2 דק׳.
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומגבירים את האש לבינונית.
מיד מוסיפים אגוז מוסקט, פרמז׳ן ומערבבים היטב.
ברגע שישנה רתיחה מוסיפים את הספגטי (מבושל מראש) והמים של הפסטה.
מרגע זה אנו מערבבים היטב ללא הפסקה בעזרת כף ומזלג. (מי שיודע להקפיץ מחבת אז להקפיץ).
ברגע שמתקבל רוטב סמיך (בערך 2 דק׳ בישול) מכבים את האש.
מעבירים לצלחות כ-2 מנות, על כל צלחת שופכים כפית עירית קצוצה ומגישים לצד פרמז׳ן.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה ברוטב שמנת פטריות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטה ברוטב שמנת פטריות? אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!