אופן הכנה:
במחבת על אש נמוכה, ממסים את החמאה ומוסיפים את השום פרוס דק.
לאחר דקה מוסיפים את הפלפל שחור, אבקת חרדל ועגבניות השרי חתוכות לרבעים, מערבבים ומבשלים יחד כ-2 דקות.
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומגבירים את האש לבינונית. מיד מוסיפים צ'ילי גרוס, בזיליקום יבש ומערבבים היטב.
ברגע שישנה רתיחה מוסיפים את הספגטי (מבושל מראש), מפזרים מוצרלה ופרמז׳ן.
מערבבים קלות ומוסיפים את המים של הפסטה.
מרגע זה אנו מערבבים היטב ללא הפסקה בעזרת כף ומזלג (מי שיודע להקפיץ מחבת אז להקפיץ)
ברגע שמתקבל רוטב רוזה סמיך (בערך 2 דקות)
מכבים את האש, מעבירים לצלחות כ-2 מנות, על כל צלחת שופכים כף וחצי פרמז׳ן.
** שימו לב אין במתכון מלח – אנו משתמשים במלח מהמים של הפסטה וגבינת הפרמז׳ן.
*תמיד אפשר להוסיף מלח לפי הטעם.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן רוטב רוזה לפסטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם רוטב רוזה לפסטה נשאר רק להכין סלט טוב ליד, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!