ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

רוטב רוזה לפסטה – פסטה ברוטב רוזה

בפסטה ברוטב רוזה - מתכון לרוטב רוזה לפסטה טעים כל כך והכי פשוט להכנה! בכמה דקות עבודה יש לכם מנת פסטה משגעת שתגרום לכם להרגיש באיטליה

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

30 גרם חמאה
3 שיני שום
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית אבקת חרדל
10 עגבניות שרי גדולות אדומות קשות
מיכל שמנת לבישול 9%
כפית צ׳ילי גרוס
כפית בזיליקום יבש
320 גרם ספגטי (משקל אחרי בישול)
4 כפות גדושות מוצרלה מגורדת
כף גדושות גבינת פרמז׳ן
שלושת רבע כוס מים של הפסטה
להגשה:
3 כפות גדושות פרמז׳ן

אופן הכנה:

במחבת על אש נמוכה, ממסים את החמאה ומוסיפים את השום פרוס דק.
לאחר דקה מוסיפים את הפלפל שחור, אבקת חרדל ועגבניות השרי חתוכות לרבעים, מערבבים ומבשלים יחד כ-2 דקות.
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומגבירים את האש לבינונית. מיד מוסיפים צ'ילי גרוס, בזיליקום יבש ומערבבים היטב.
ברגע שישנה רתיחה מוסיפים את הספגטי (מבושל מראש), מפזרים מוצרלה ופרמז׳ן.
מערבבים קלות ומוסיפים את המים של הפסטה.
מרגע זה אנו מערבבים היטב ללא הפסקה בעזרת כף ומזלג (מי שיודע להקפיץ מחבת אז להקפיץ)
ברגע שמתקבל רוטב רוזה סמיך (בערך 2 דקות)
מכבים את האש, מעבירים לצלחות כ-2 מנות, על כל צלחת שופכים כף וחצי פרמז׳ן.

** שימו לב אין במתכון מלח – אנו משתמשים במלח מהמים של הפסטה וגבינת הפרמז׳ן.
*תמיד אפשר להוסיף מלח לפי הטעם.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן רוטב רוזה לפסטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו שיש לכם רוטב רוזה לפסטה נשאר רק להכין סלט טוב ליד, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך