צפיות: 1658

רוטב רוזה לפסטה

רוטב רוזה לפסטה טעים כל כך והכי פשוט להכנה! בכמה דקות עבודה יש לכם מנת פסטה משגעת שתגרום לכם להרגיש באיטליה
רוטב רוזה לפסטה

מצרכים:

• 30 גרם חמאה
• 3 שיני שום
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כפית אבקת חרדל
• 10 עגבניות שרי גדולות אדומות קשות
• מיכל שמנת לבישול 9%
• כפית צ׳ילי גרוס
• כפית בזיליקום יבש
• 320 גרם ספגטי (משקל אחרי בישול)
• 4 כפות גדושות מוצרלה מגורדת
• כף גדושות גבינת פרמז׳ן
• ¾ כוס מים של הפסטה

להגשה:
• 3 כפות גדושות פרמז׳ן

אופן הכנה:


במחבת על אש נמוכה, ממסים את החמאה ומוסיפים את השום פרוס דק.
לאחר דקה מוסיפים את הפלפל שחור, אבקת חרדל ועגבניות השרי חתוכות לרבעים, מערבבים ומבשלים יחד כ-2 דקות.
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומגבירים את האש לבינונית. מיד מוסיפים צ'ילי גרוס, בזיליקום יבש ומערבבים היטב.
ברגע שישנה רתיחה מוסיפים את הספגטי (מבושל מראש), מפזרים מוצרלה ופרמז׳ן.
מערבבים קלות ומוסיפים את המים של הפסטה.
מרגע זה אנו מערבבים היטב ללא הפסקה בעזרת כף ומזלג (מי שיודע להקפיץ מחבת אז להקפיץ)
ברגע שמתקבל רוטב סמיך (בערך 2 דקות)
מכבים את האש, מעבירים לצלחות כ-2 מנות, על כל צלחת שופכים כף וחצי פרמז׳ן.

** שימו לב אין במתכון מלח – אנו משתמשים במלח מהמים של הפסטה וגבינת הפרמז׳ן.
*תמיד אפשר להוסיף מלח לפי הטעם.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו נשאר רק להכין סלט טוב ליד הפסטה, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן