אופן הכנה:
ממיסים את השוקולד בבן מארי (מעל מים חמים)
או במיקרוגל בפולסים (מוציאים, מערבבים ומחזירים למיקרו כל 15 שניות)
שופכים בקערה את השוקולד המומס, עליו מוסיפים בייגלה טחון, חמאה רכה (ממוסת), חלב מרוכז ומערבבים היטב.
לאחר שקיבלנו עיסה מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך.
תוסיפו על גלידה וניל או שוקולד חלב ותהנו!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לרוטב בייגלה מלוח, אתם חייבים לנסות את הגלידה בייגלה מלוח הזאת!