ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

רביולי ריקוטה בקרם בטטה

מתכון לקרם בטטה קטיפתי ומפנק שהולך מעולה עם כל פסטה! פה עשיתי אותו עם רביולי ריקוטה והשילוב פשוט מושלם - מנה הכי מפנקת
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

בטטה במשקל 350 גרם
כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית אגוז מוסקט
250 מ״ל שמנת לבישול 9%
30 גרם חמאה
3 שיני שום
כוס מהמים של הפסטה
350 גרם רביולי ריקוטה מורתח (משקל לפני בישול)
פרמז׳ן - כל המרבה הרי זה משובח

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.
עוטפים את הבטטה בנייר אפייה, נייר כסף ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי.
לאחר שעה וחצי, מכבים את התנור ומשאירים את הבטטה בתנור למשך חצי שעה נוספת (בדלת סגורה – אין לפתוח!)
מוציאים את הבטטה מהתנור, בזהירות מורידים את קליפת הבטטה ומעבירים לכלי עמיד בחום.
מוסיפים תבלינים, שמנת לבישול וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
במחבת רחבה על אש נמוכה, זורקים את החמאה ומיד את השום פרוס.
לאחר 30/40 שניות, שופכים את הרוטב למחבת ומיד את המים של הפסטה.
מערבבים היטב עד למיזוג וקבלת קרם בטטה.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הרביולי (לאחר הרתחה) ומערבבים היטב במשך 2 דק׳.
מעבירים לצלחת ומגרדים גבינת פרמז׳ן מעל.
מוכן! בתאבון

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה בקרם בטטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מאוהבים בפסטה כמוני? קבלו מתכון לפסטה סלק ורודה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור