אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
עוטפים את הבטטה בנייר אפייה, נייר כסף ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי.
לאחר שעה וחצי, מכבים את התנור ומשאירים את הבטטה בתנור למשך חצי שעה נוספת (בדלת סגורה – אין לפתוח!)
מוציאים את הבטטה מהתנור, בזהירות מורידים את קליפת הבטטה ומעבירים לכלי עמיד בחום.
מוסיפים תבלינים, שמנת לבישול וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
במחבת רחבה על אש נמוכה, זורקים את החמאה ומיד את השום פרוס.
לאחר 30/40 שניות, שופכים את הרוטב למחבת ומיד את המים של הפסטה.
מערבבים היטב עד למיזוג וקבלת קרם בטטה.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הרביולי (לאחר הרתחה) ומערבבים היטב במשך 2 דק׳.
מעבירים לצלחת ומגרדים גבינת פרמז׳ן מעל.
מוכן! בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה בקרם בטטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מאוהבים בפסטה כמוני? קבלו מתכון לפסטה סלק ורודה