אופן הכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
מניחים בטטה על נייר אפייה, שופכים שמן זית ומגלגלים בתוך נייר כסף.
מכניסים לתנור למשך שעה, לאחר השעה מכבים את התנור ומשאירים את הבטטה בתנור.
בסיר גדול מחממים מים עד לרתיחה, כשהמים רתחו מעלים מחבת גדולה על אש נמוכה, שופכים את השמנת, מלח ופלפל.
מוציאים את הבטטה, מניחים על מגבת, חוצים ובעזרת כף מעבירים את תוכן הבטטה למחבת.
מועכים ומערבבים היטב את הבטטה במחבת (מי שרוצה מרקם יותר קרמי וחלק אפשר לטחון בבלנדר ידני),
בסיר עם המים החמים שופכים את המלח ים ומערבבים.
זורקים את הרביולי גבינות, ברגע שהם צפים סופרים 30 שניות ומעבירים את הרביולי למחבת.
מוסיפים 2 כפות מים של פסטה, מגבירים לאש בינונית ומערבבים היטב עד לעטיפה של הרביולי ברוטב.
מעבירים לצלחות, מפזרים עירית (ופרמזן למי שאוהב).
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן רביולי גבינות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לשבועות? כל המתכונים שלי לשבועות מחכים לכם ממש פה.