אופן הכנה:
מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מערבבים היטב את הקפה נמס והמים ושופכים לקצפת.
בעזרת לקקן מקפלים את הקרם (לא לערבב בחוזקה!).
מוכן – שומרים במקרר עטוף בניילון נצמד או בשקית זילוף.
מגישים בכוס זכוכית מתיי שרוצים ומפזרים מעט קקאו.
תהנו ❤️🤍
** ניתן להכין גם עם אבקת שוקו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קרם קפה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקרם קפה קר, אתם חייבים לנסות את האפוגטו וניל המושלם הזה!