אופן ההכנה:
ראשית מחממים תנור ל-110 מעלות טורבו או פס למעלה ופס למטה יחד.
מפרידים את החלבון מהחלמון לקערה נקייה וגדולה.
בקלחת שופכים את השמנת יחד עם הוניל וחצי מכמות הסוכר.
את החצי השני של הסוכר שופכים לחלמונים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
מניחים את הקערה על מגבת ומעלים לאש בינונית את השמנת ומערבבים היטב בעזרת לקקן עד לרתיחה
ברגע הרתיחה עוצרים ומתחילים לזלף את השמנת בעדינות ובהדרגתיות בזמן טריפה חזקה של החלמונים.
מסננים את הבלילה לצד ליטר או קנקנן.
במגש מרופד מגבת נקייה, מניחים את הכלים של הקרם ברולה, ויוצקים עד 3 מילימטר מסוף הכלי.
מכניסים לתנור ורגע לפני – לפי הדוגמה בסרטון שופכים מים חמים עד גובה חצי הכלי.
מפעילים טיימר ונותנים לקרם ברולה להיות בתנור למשך שעה בדיוק.
מוציאים מהתנור לצינון של 5 דק׳ ואז מעבירים למקרר למשך הלילה (לחוצים מינימום 3 שעות)
רגע לפני ההגשה מפזרים סוכר ובעזרת ברנר שורפים לקרמל.
מוכן בתאבון.
ניתן לשמור את הקרם ברולה במקרר עד 5 ימים עטוף בניילון נצמד (לעטוף לאחר קירור של הלילה.)
או לשמור במקפיא עטוף בניילון (שוב לאחר קירור לילה במקרר) למשך עד 3 חודשים.
לילה לפני השימוש להעביר מהמקפיא למקרר.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הקרם ברולה וניל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואחרי שהכנתם קרם ברולה וניל, אתם חייבים לנסות את הקרם ברולה קרמל!