מצרכים:
• חלה \ לחם שלם (אפשרי להשתמש גם בישן!)
• חופן טימין טרי
• חופן אורגנו טרי
• חופן רוזמרין טרי
• ½ כוס שמן זית
• כף גדושה מלח גס \ ים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
חותכים את הלחם לגודל הקרוטונים הרצוי, מפזרים באחידות את עשבי התיבול, שמן הזית והמלח.
מכניסים לתנור למשך 8/12 דק' (תלוי בגודל הקרוטונים) ומוציאים בצבע זהוב.
תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם קרוטונים ביתיים נשאר רק להכין מרק, אתם חייבים לנסות את המרק אפונה הקטיפתי שלי!