אופן ההכנה:
בקערה של המיקסר שופכים את כל המרכיבים, למעט החמאה. מפעילים על מהירות בינונית למשך שלוש דקות עם וו לישה.
במקביל לעבודת המיקסר נחתוך קוביות קטנות של חמאה קרה מהמקרר. לאחר שלוש דקות לישה מכניסים את החמאה קוביות קרות ומגבירים למהירות הכי גבוהה.
לאחר הטמעת כל החמאה בבצק עוצרים, מעבירים לקערה ומכניסים למקרר למשך הלילה. (מינימום 4 שעות, בעדיפות ל-24 שעות).
רגע לפני שמוציאים את הבצק מהמקרר מכינים את המלית. בקערה מערבבים יחד את מרכיבי המלית עד לאיחוד.
מרדדים חצי מכמות הבצק על משטח קר מורחים חצי מכמות המלית על כל שטח הפנים של הבצק ומתחיל לגלגל את הבצק בצורת גליל.
חוצים את הרולדה על התפר הופכים את החצאים על הגב ומתחילים לסגור אותם אחד על השני.
מניחים את הקראנץ שוקולד בתבנית ומעבירים להתפחה עד להכפלת הנפח.
מיד לאחר ההתפחה מכניסים לתנור על 160 מעלות למשך כ-30 דק׳ ועד להשחמה.
מיד שהקראנץ יוצא מהתנור משקים במי סוכר בנדיבות חשוב מאוד שהמי סוכר יהיו קרים כי המאפה חם
מוכן – בתאבון!
פרסום במימון לורפק
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קראנץ בריוש שוקולד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הקראנץ בריוש שוקולד ומחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.