
רובי מיכאל
שף בלוגר
נעים להכיר
אני רובי (ראובן) מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי… כנראה שירשנו את החוש מסבתי ג‘מילה מיכאל ז“ל שהייתה הטבחית של ראש הממשלה דאז לוי אשכול.
זה התחיל בתקופת הסגר (קורונה), התחלתי להכין אוכל בבית, לתעד, לצלם ולהעלות ברשתות החברתיות.
התגובות שקיבלתי היו אסטרונומיות ובתוך שישה חודשים עקבו אחרי כ-250 אלף עוקבים בטיק טוק ונוספו עוד כ-50 אלף עוקבים לאינסטגרם הקיים.
בתחילת הדרך לא למדתי באופן מקצועי, כל מה שידעתי במטבח למדתי מהבית, מהקריירה העסקית, ניסויים
וטעיות והמון המון טעימות.
במאי 2022 סיימתי קורס פיצה מאסטר בתחנת הקמח Casillo בדרום איטליה.
באוגוסט 2022 סיימתי לימודי בישול מקצועי בבית הספר בישולים.
בנובמבר 2022 סיימתי קורס לחם ואפייה מקצועי בבית הספר בישולים.
ביולי 2023 סיימתי קורס קונדיטוריה בבית הספר בישולים.
בעשר השנים האחרונות יצאתי ליותר מ-50 גיחות לחו“ל, בהן ביקרתי במסעדות מישלן ושף הטובות בעולם,
מסעדות ודוכני רחוב ואף התארחתי בבתים של מקומיים וטעמתי אוכל מסורתי ואותנטי.
מאז שאני זוכר את עצמי אוכל זה אהבה, תענוג והנאה, אין מאושר ממני להתעסק בתחום ולהפיץ את הידע שלי
לכולם.
אתם מוזמנים להכין, לתעד, לשתף אותי ולשאול שאלות
קצת על העבר העסקי שלי
בשנת 2013 ,כנער צעיר ונמרץ פתחתי את מעבדת הסמארטפונים ”רובי פון“ שעד היום עובדת ומקבלת לקוחות.
בשנת 2016 הקמתי את רשת ההמבורגרים בורגר מרקט.
בין השאר הייתי מבעליו של הבר הירושלמי Monaco ושל המזללה- באגט הקסטל.
במרץ 2020 העברתי את כל מניות העסקים שהיו בבעלותי, לקחתי פסק זמן של חצי שנה ובספטמבר 2020
פתחתי את עמוד הטיקטוק שלי.
רובי בכותרות
צפו בכתבות וראיונות עם רובי

המשפיענים כבר לא שומרים בבטן
רובי מספר על החיים כבלוגר אוכל

רובי באולפני ישראל היום
מצעד עוגות ראש השנה של ישראל היום צפו עכשיו!

רובי מגיע לפה גדול
16 שעות ביום בטיקטוק: רובי מיכאל מגיע ל"פה גדול". צפו עכשיו!

רובי וחברים בעוטף עזה
עוטף עזה: יצאנו לאכול באחד האזורים היפים בארץ. צפו עכשיו