אופן הכנה:
במחבת, על האש הכי נמוכה ממיסים יחד את החמאה והמרשמלו.
מוסיפים את הבייגלה שבור גס ומערבבים היטב.
מעבירים חצי מהכמות לקערית מרופדת נייר אפייה, מניחים נייר אפייה נוסף מעל ומשטחים את המסה בעזרת קערית רטבים קטנה (תעזרו גם באצבעות אבל תמיד מעל נייר אפייה)
לאחר שקיבלנו צורה של קערית, מצננים כ-10 דק׳.
ממלאים בגלידה שאוהבים, מוסיפים בייגלה ליופי וסירופ שאוהבים (לא חובה) – מוכן!
ניתן לשמור במקפיא לאחר הוספת הגלידה
או במקרר עד מילוי הגלידה.