צפיות: 827

צ׳אי מאסלה וגנאש רובי

צ׳אי מאסלה עוצמתי מסדרת הצ׳אי של ויסוצקי עם תוספת של גנאש רובי - והתוצאה משקה חורפי חלומי, עשיר והכי מפנק שיש!
צ׳אי מאסלה וגנאש רובי

איך משדרגים צ'אי מאסלה שגרתי למשקה מפנק והכי יפה שיש? קבלו מתכון לצ'אי מאסלה רובי עם גנאש ורוד חלומי

מצרכים:

2 תיון צ׳אי מאסלה עוצמתי של ויסוצקי
½ ליטר מים חמים
מקל קינמון
¼ כוס שוקולד רובי (50 גרם)
½ כוס שמנת מתוקה 38% (100 מ״ל)

אופן הכנה:

בקנקן עם מים חמים מניחים את התיונים, מערבבים במעט בעזרת מקל קינמון וממתינים כ-3 דקות לבישול התה.
במקביל, מחממים שמנת מתוקה במיקרו ומעררבים יחד עם שוקולד רובי, לאחר המסת השוקולד מקציפים באמצעות מקציף ידני.
שופכים את הצ׳אי לכוס ועליו את הגנאש שוקולד.
מגרדים שוקולד רובי על קצף ומוכן.



פרסום ממומן בשיתוף ויסוצקי

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לצ׳אי מאסלה, אתם חייבים לנסות את האפוגטו וניל המשגע הזה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן