אופן הכנה:
בקנקן עם מים חמים מניחים את התיונים, מערבבים במעט בעזרת מקל קינמון וממתינים כ-3 דקות לבישול התה.
במקביל, מחממים שמנת מתוקה במיקרו ומעררבים יחד עם שוקולד רובי, לאחר המסת השוקולד מקציפים באמצעות מקציף ידני.
שופכים את הצ׳אי לכוס ועליו את הגנאש שוקולד.
מגרדים שוקולד רובי על קצף ומוכן.
פרסום ממומן בשיתוף ויסוצקי
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לצ׳אי מאסלה, אתם חייבים לנסות את האפוגטו וניל המשגע הזה.