מצרכים:
• ¼ כוס שמן
• 2 בצלים
• ¼2 כוסות מים
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כפית כורכום
• ½ כפית כמון
• 2 כוסות פתיתים
• כפית מלח דק
אופן הכנה:
בסיר על אש גבוהה נשפוך שמן ונוסיף בצל.
מוסיפים את התבלינים מלבד המלח ומערבבים כ-2 דק׳.
מוסיפים רבע כוס מים.
לאחר שהמים התאדו, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים כ-2 דק׳.
מוסיפים 2 כוסות מים, מערבבים, מוסיפים מלח ומנמיכים את האש לנמוכה.
מכסים כ3 דק׳ עם המכסה.
פותחים את המכסה, מערבבים היטב ונותנים בישול של 3 דק׳ נוספות כשהמכסה חצי פתוח.
מכבים את האש, מכסים במגבת ומניחים בצד כ10 דק׳.
מוכן ❤️ בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.