יש ארוחות צהריים שפשוט מטיסים את הדמיון חזרה לפעם, פתיתים ועוף זו אחת המנות האלה! אז קבלו מתכון טעים וממכר לפתיתים ועוף בסיר אחד שיחזיר אתכם לילדות
מצרכים:
1 ק״ג שוקיים עוף (8 יח׳)
בצל לבן גדול
3 כפות שמן זית
100 גרם רסק עגבניות 22•BX (חבילה קטנה)
חבילה פתיתים (500 גרם)
2 כפיות בהרט
כף גדושה מלח
כף פפריקה מתוקה
2 כפיות שטוחה פלפל שחור
½3 כוסות מים
** שימו לב אם יש שאריות של נוצות על העוף – יש להרתיח כ-15 דק׳ את העוף במים חמים ולנקות היטב לחצו כאן לסרטון הסבר
אופן הכנה:
בסיר על אש בינונית צורבים את השוקיים מכל הצדדים במשך 20 דק׳.
מוסיפים בצל, שמן זית ומשחימים יחד במשך 6/7 דק׳,
לאחר מכן מוסיפים רסק עגבניות, מערבבים ומטגנים יחד 3/4 דק׳.
מוסיפים פתיתים, תבלינים ומטגנים יחד במשך 2/3 דק׳.
ולבסוף מוסיפים מים חמים ומביאים לרתיחה.
מרגע הרתיחה מבשלים יחד במשך 6 דק׳ עם מכסה פתוח חלקית.
יש לערבב כל 2 דק׳ כדי שלא יידבק.
לאחר מכן מכבים את האש, מכסים את במגבת וסוגרים את המכסה על המגבת למשך 15 דק׳.
מוכן! מערבבים ובתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.