אופן הכנה:
בסיר על אש נמוכה צורבים את השוקיים מכל הצדדים במשך 35 דק׳.
מוסיפים בצל, שמן זית ומשחימים יחד במשך 6/7 דק׳,
לאחר מכן מוסיפים רסק עגבניות, מערבבים ומטגנים יחד 3/4 דק׳.
מוסיפים פתיתים, תבלינים ומטגנים יחד במשך 2/3 דק׳.
ולבסוף מוסיפים מים חמים ומביאים לרתיחה.
מרגע הרתיחה מבשלים יחד במשך 6 דק׳ עם מכסה פתוח חלקית.
יש לערבב כל 2 דק׳ כדי שלא יידבק.
לאחר מכן מכבים את האש, מכסים את במגבת וסוגרים את המכסה על המגבת למשך 15 דק׳.
מוכן! מערבבים ובתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פתיתים ועוף בסיר אחד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפתיתים ועוף בסיר אחד מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.