אופן הכנה:
ניתן להכין את הפרוזן יוגורט מיוגורט עשיר בחלבון או רגיל לבחירתכם.
מכניסים למקפיא את התותים חתוכים וגביע יוגורט אחד.
לאחר 4 שעות או לילה במקפיא מתחילים.
מכניסים למעבד מזון נינג'ה את היוגורט הקפוא, תותים, מנגו וגביע יוגורט נוסף (לא קפוא).
טוחנים היטב עוצרים, מערבבים עם כף ומוסיפים את האוכמניות.
טוחנים היטב כ2 דק׳ עוצרים, מערבבים עם כף ומפעילים את הנינג׳ה שוב עד למרקים אחיד.
יאללה מוכן, תעבירו לכוסות ואם באלכם זרקו עלי נענע למעלה.
סה״כ 430 קלוריות, 41 חלבון.
לכל כוס 215 קל׳ ו- 20.5 חל׳.
מחפשים מתכונים לחיטוב?!
חזה עוף ברוטב עגבניות למתכון לחצו כאן
סלט ביצים קשות (לא כזה שאתם מכירים) לחצו כאן למתכון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פרוזן יוגורט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.