אופן ההכנה:
בסיר סוטאז׳ מחממים שמן זית על האש הגבוהה ביותר.
ברגע שהשמן חם זורקים פנימה את הבשר ובעזרת כף גדולה שוברים את הבשר לחתיכות קטנות.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הבצל קצוץ לקוביות קטנות יחד עם המלח ומערבבים היטב.
ברגע שהבצל קיבל צבע שקוף מוסיפים קוביות של גזר.
אחרי 3 דק׳ מוסיפים את גבעולי הסלרי חתוכים לקוביות בדומה לגזר והבצל.
מערבבים וממשיכים להשחים עד לקבלת צבע זהוב שחום לבשר – אפקט המייארד.
דקה לפני שמוסיפים את העגבניות מצרפים את הפלפל שחור ושיני שם חצויות ומערבבים.
מיד אחרי הדקה מכניסים את העגבניות פנימה יחד עם כמות מים זהה לפחית ועלי טימין טרי.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה – בינונית עם מכסה סגור.
מבשלים חצי שעה עם מכסה סגור ועוד חצי שעה עם מכסה סגור שמידי פעם נערבב את הסיר.
10 דק׳ לפני שמוכן מפזרים את עלי הסלרי קצוצים ומערבבים.
מוכן!
ניתן לשמור את הראגו עד 5 ימים במקרר ובכל הזדמנות להכין פסטה על המקום ולערבב במחבת חמה את הראגו והפסטה.
מי שכמוני הכין על המקום את הראגו מרתיח פסטה ומערבב בינהם.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה ראגו בולונז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטה ראגו בולונז? עכשיו תנסו פסטה עגבניות שרופות