אופן ההכנה:
ניצור גומה מהקמח, נשפוך פנימה את הביצים והמלח בעזרת מזלג נאחד בין הנוזלים לקמח עד לקבל מרקם שניתן לעבד עם הידיים.
בעזרת הידיים (נקיות) נאחד ונלוש את כדור הבצק במשך כ-5 דק׳ עד לקבל בצק אחיד וחלק.
נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 30 דק׳.
במקביל נשפד את כבדי העוף, נשמן, נתבל במלח ונצרוב על המנגל עד לצבע שחום.
נניח בצד את הכבדים ונעבוד על הפסטה.
נרדד רבע מהכדור לדף הכי דק שהמכונה נותנת.
ונחתוך למלבנים שווים.
מיד נביא לרתיחה מים עם מלח (מלוח כמו הים)
ברגע שהמים מבעבעים נזרוק את הפסטה פנימה למשך 4 דק׳.
מיד נחתוך את הבצל ירוק גס באורך 5 ס״מ.
במקביל נחמם במחבת שמן זית על אש בינונית ונזרוק את הבצל הירוק פנימה להקפצה של 2 דק׳.
מוסיפים את הכבדים, הפסטה ופלפל שחור גרוס.
מסחררים ומקפיצים יחד למשך 2 דק׳ נוספות בזמן הזה נטעם ואם צריך נתקן מלח ופלפל.
מוכן!
מגישים חם על המקום ובתאבון
מחפשים מכונת פסטה מעולה? זאת שלי!
הוסיפו את הקוד Rubi20 להנחה ברכישה באתר פוד אפיל
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה כבדים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
התעלפתם מהפסטה כבדים ומחפשים עוד מתכוני פסטה? לחצו כאן!
פרסום במימון פוד אפיל