מצרכים:
½ קילו אונטריב טחון דק (מספר 2)
בצל לבן גדול
7 שיני שום
כפית פלפל שחור טחון של קרפור
5 כפות שמן זית
פחית עגבניות שרי שלמות של קרפור
פחית עגבניות איטלקיות שלמות מקולפות של קרפור
כף אורגנו יבש של קרפור
כף מלח דק
250 גרם פסטה קרפור
500 מ״ל מים חמים (½1 פחית של העגבניות)
אופן ההכנה:
בסיר גדול על אש בינוני צורבים את הבשר עד לאידוי מלא של כל הנוזלים. לאחר מכן מוסיפים בצל קצוץ, שיני שום שלמות, שמן זית ומשחימים יחד עם הבשר במשך 10/12 דק׳.
מוסיפים פחית עגבניות שרי, פחית עגבניות שלמות, אורגנו ומלח – מבשלים יחד כ-5 דק׳.
מוסיפים פסטה ומים דרך פחיות העגבניות.
סוגרים את המכסה של הסיר, מביאים לרתיחה וממתינים 11 דק׳ בדיוק מרגע הרתיחה.
לאחר מכן מסירים את המכסה ומעררבים את הפסטה עד לקבלת רוטב חלק ולא נוזלי – מכבים את האש ונותנים לתבשיל לנוח.
מוכן! בתאבון 🤍 💙
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הפסטה בולונז ומחפשים עוד מתכוני פסטה? לחצו כאן!
*פרסום במימון קרפור