ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פסטה בולונז בסיר אחד

פסטה בולונז עשירה ומפנקת, מנה מושלמת לכל המשפחה בפחות מ50 שקלים ל6 מנות! מתכון ממכר וטעים שלא תצליחו להפסיק להכין
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

חצי קילו אונטריב טחון דק (בשר מספר 2)
בצל לבן גדול
7 שיני שום
כפית פלפל שחור טחון
5 כפות שמן זית
פחית עגבניות שרי שלמות או עגבניות מרוסקות
פחית עגבניות איטלקיות שלמות מקולפות
כף אורגנו יבש
כף מלח דק
250 גרם פסטה
500 מ״ל מים חמים (1 וחצי פחית של העגבניות)

אופן ההכנה:

בסיר גדול על אש בינוני צורבים את הבשר עד לאידוי מלא של כל הנוזלים. לאחר מכן מוסיפים בצל קצוץ, שיני שום שלמות, שמן זית ומשחימים יחד עם הבשר במשך 10/12 דק׳.
מוסיפים פחית עגבניות שרי, פחית עגבניות שלמות, אורגנו ומלח – מבשלים יחד כ-5 דק׳.
מוסיפים פסטה ומים דרך פחיות העגבניות.
סוגרים את המכסה של הסיר, מביאים לרתיחה וממתינים 11 דק׳ בדיוק מרגע הרתיחה.
לאחר מכן מסירים את המכסה ומעררבים את הפסטה עד לקבלת רוטב חלק ולא נוזלי – מכבים את האש ונותנים לתבשיל לנוח.
מוכן! בתאבון 🤍 💙

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה בולונז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על הפסטה בולונז ומחפשים עוד מתכוני פסטה? לחצו כאן!

*פרסום במימון קרפור

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור