ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מתכון לפנקייק

מתכון לפנקייק הכי טעים ואוורירי שתכינו! עם מייפל, עם פירות או עם שוקולד המתכון לפנקייק הזה הולך להפוך למתכון הקבוע אצלכם בבית
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• 2 ביצים
• 4 כפות קמח לבן
• 3 כפות אבקת סוכר
• שקית אבקת אפייה (10 ג׳)
• כפית תמצית וניל
• ⅓ כוס חלב

תוספות:
קצפת
תותים
בננה
מייפל טהור
(כמובן שפה כל אחד יעשה מה שבאלו!!)

אופן הכנה:

מפרידים ל2 קערות שונות את החלבונים והחלמונים. מקציפים היטב.
מוסיפים דרך מסננת את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת האפייה לחלבונים ומערבבים ללא הקצפה.
מוסיפים תמצית וניל לחלמון ומקציפים קלות. מוסיפים חלב לחלבונים ומקציפים קלות.
בעזרת לקקן מעבירים את החלמונים לחלבונים ומערבבים ידנית.
מכסים את הבלילה ונותנים לה לנוח כ25 דקות.
על מחבת באש בינונית מרססים שמן – אם אין תרסיס עם נייר סופג למרוח את השמן, העיקר לא לשפוך שמן.
בעזרת מצקת נעביר את הבלילה למחבת לפי הגודל הרצוי שאנו אוהבים את הפנקייקים (דוגמה בסרטון בינוני וענק ניתן גם לעשות קטנים).
ברגע שיש בועות אנחנו הופכים ואז מחכים 45 שניות וזה מוכן.
יאללה תוספות זה עליכם

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? כל המתכונים שלי לארוחת בוקר מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור