מצרכים:
• 2 ביצים
• 4 כפות קמח לבן
• 3 כפות אבקת סוכר
• שקית אבקת אפייה (10 ג׳)
• כפית תמצית וניל
• ⅓ כוס חלב
תוספות:
קצפת
תותים
בננה
מייפל טהור
(כמובן שפה כל אחד יעשה מה שבאלו!!)
אופן הכנה:
מפרידים ל2 קערות שונות את החלבונים והחלמונים. מקציפים היטב.
מוסיפים דרך מסננת את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת האפייה לחלבונים ומערבבים ללא הקצפה.
מוסיפים תמצית וניל לחלמון ומקציפים קלות. מוסיפים חלב לחלבונים ומקציפים קלות.
בעזרת לקקן מעבירים את החלמונים לחלבונים ומערבבים ידנית.
מכסים את הבלילה ונותנים לה לנוח כ25 דקות.
על מחבת באש בינונית מרססים שמן – אם אין תרסיס עם נייר סופג למרוח את השמן, העיקר לא לשפוך שמן.
בעזרת מצקת נעביר את הבלילה למחבת לפי הגודל הרצוי שאנו אוהבים את הפנקייקים (דוגמה בסרטון בינוני וענק ניתן גם לעשות קטנים).
ברגע שיש בועות אנחנו הופכים ואז מחכים 45 שניות וזה מוכן.
יאללה תוספות זה עליכם
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? כל המתכונים שלי לארוחת בוקר מחכים לכם ממש פה.