אופן ההכנה:
לקערה של המיקסר שופכים את המים, שמרים, קמח ומתחילים לישה איטית במשך 4 דק׳.
זורים את המלח בהדרגתיות, מיד לאחר מכן מזלפים את השמן פנימה בתהליך כולל של 6 דק׳ (עד עכשיו 10 דק׳ לישה)
מגבירים את המיקסר למשך 2 דק׳ על מהירות בינונית (לא גבוהה!)
סה״כ לישה איטית של 10 דק׳ ולישה בינונית של 2 דק׳.
מעבירים לכלי משומן היטב בשמן זית למנוחה של 30 דק׳ בטמפרטורת החדר (24 מעלות) ויש לסגור את מכסה הכלי.
לאחר מכן מקפלים את הבצק לכדור גדול, משמנים במעט שמן זית וחותכים לכדורים שווים של 200 גרם.
מכדררים כך שתחתית הכדור תסגר היטב, מניחים את הכדורים בקופסא עם רווחים של 2 ס״מ אחד מהשני, נותנים לבצק לנוח במשך 20 דק׳ ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
לאחר 24 שעות מוציאים את הבצק למשך שעה בטמפ׳ החדר ובמקביל מחממים תנור עם תבנית הפוכה בתוך התנור על 240 מעלות טורבו.
פותחים את בצק הפיצה על קמח דורום – טיפ חשוב לפתיחת פיצה, אנחנו לא נוגעים לעולם בשוליים רק ממרכז הבצק ולבחוץ.
מעבירים את הבצק המרודד לקרש חיתוך גדול מרופד נייר אפייה.
מערבבים את מרכיבי הרוטב על המקום ומורחים בעזרת מצקת על הבצק באופן שווה שאנו נשאיר שוליים של 1 עד 2 ס״מ
על הרוטב מפזרים כוס מוצרלה ופפרוני טבעוני. (או תוספת אחרת שאוהבים)
מחליקים את נייר האפייה מהקרש חיתוך לתבנית ההפוכה והחמה בתנור.
אופים במשך כ-5 דק׳ ועד קבלת צבע שחום לבצק הפיצה.
פורסים למשלושים ובתאבון!
יש לחכות 5 דק׳ בין הכנת פיצה אחת לשניה כדי שהמגש יתחמם שוב.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פיצה של צבי הנינג’ה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפיצה של צבי הנינג’ה מחפשים עוד מתכונים מהסרטים והסדרות? כל המתכונים מהסרטים מחכים לכם ממש פה.