אופן הכנה:
למיקסר שופכים את הקמח, שמרים וחצי מכמות המים.
מפעיל את המיקסר על המהירות הנמוכה ביותר למשך 4 דק׳.
מוסיפים את המלח ולאחר מכן מוזגים את שארית המים לאט לאט במשך 4 דק׳ נוספות.
לאחר שסיימנו עם המים, שופכים את השמן לאט לאט במשך 2 דק׳.
מגבירים את המיקסר למשך 3 דק׳ על מהירות בינונית (לא גבוהה!)
סה״כ לישה איטית של 10 דק׳ ולישה בינונית של 3 דק׳.
מעבירים לכלי משומן היטב בשמן זית למנוחה של 30 דק׳ בטמפרטורת החדר (25 מעלות) ויש לסגור את מכסה הכלי.
לאחר מכן מקלפים לכדור גדול, משמנים במעט שמן זית וחותכים לכדורים שווים של 200 גרם.
מכדררים כך שתחתית הכדור ייסגר היטב, מניחים בקופסא ייעודית (קסטה), למשך 20 דק׳ ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
לאחר 24 שעות מוציאים את הבצק, מדליקים את הטאבון וכשהוא חם (430/450 מעלות) מתחילים לפתוח פיצות.
טיפ חשוב לפתיחת פיצה, אנחנו לא נוגעים לעולם בשוליים רק ממרכז הבצק ולבחוץ.
מורחים רוטב לפיצה, על הרוטב קורעים מוצרלה ומכניסים לטאבון למשך של כ-דקה וחצי.
מוציאים מהטאבון מניחים עלי בזיליקום טרי מעל, מזלפים שמן זית ובתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פיצה נפוליטנה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו רק נשאר להכין סלט לצד הפיצה נפוליטנה, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!