אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד, מכסים בניילון ומניחים בצד למנוחה של 10 דק׳.
במקביל משמנים מגש מרופד נייר אפייה בכף שמן זית ומכינים את הרוטב.
בקערית מערבבים את כל מצרכי הרוטב – ניתן להוסיף / להוריד תבלינים שאוהבים.
מרפדים משטח נקי בקמח מניחים את הבצק ומרפדים את כדור הבצק.
בעזרת הידיים מועכים את כדור הבצק לצורה של פיצה עגולה בעובי 1 ס״מ.
עכשיו מקמחים שוב משני הצדדים ועובדים עם מערוך.
מרדדים את הבצק עד לעובי של 0.2 ס״מ ולקוטר של 33 ס״מ של פיצה.
מעבירים את הפיצה למגש המרופד נייר והמשומן.
מורחים בכמות רוטב שאוהבים (לא חייב להשתמש בהכל), מפזרים גבינה ותוספות באופן אחיד.
מכינים לתנור למשך 25 דק׳ בדיוק.
מוכן, חותכים ובתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פיצה משפחתית מבצק ב-3 מצרכים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הפיצה משפחתית מבצק ב-3 מצרכים ומחפשים עוד פתרון מהיר לארוחת ערב? נסו את הפסטה עגבניות מוקרם בסיר אחד