אופן הכנה:
בסיר על אש בינונית צורבים את העוף יחד עם הפלפל שחור משני הצדדים עד לקבלת צבע שחום משני צידי העוף.
מוסיפים לעוף בצל, שום, פפריקה, כמון, מלח, מערבבים ומבשלים יחד במשך 2 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים מיץ אננס ומים עד לכיסוי מלא.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה למשך 3 שעות – חובה כדי לקבל עוף מפורק.
מכבים את האש וממתינים 30 דק׳ – כדי שהעוף ינוח בנוזלים.
מוציאים את העוף מפרקים מהעצמות וקורעים בעזרת מזלגות או הידיים את הבשר.
מעבירים לקערה, מוסיפים אורגנו, נוזל הבישול ומערבבים.
מוכן – תהנו 🤍
מומלץ לאכול את העוף המפורק על טורטייה עם סלט עגבניות חריף, אבוקדו / גוואקמולה ועלי כוסברה טרייה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.