ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

עוף מפורק לטורטייה המושלמת

עוף מפורק בסגנון מקסיקני שהולך לשדרג לכם את הטורטיה! עוף רך וטעים במיוחד שהכי כיף לאכול בתוך טורטייה עם סלסה חריפה וגוואקמולי
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

1 קילו ירכיים של עוף (פרגית עם עצם)
כפית פלפל שחור גרוס
בצל לבן גדול
5 שיני שום
כפית גדושה פפריקה מעושנת
כפית גדושה פפריקה חריפה
כף מלח
כפית כמון
250 מ״ל מיץ אננס טבעי (בדגש על טבעי)
מים
כפית אורגנו
כפית צ׳ילי גרוס
כוס מנוזל הבישול

אופן הכנה:

בסיר על אש בינונית צורבים את העוף יחד עם הפלפל שחור משני הצדדים עד לקבלת צבע שחום משני צידי העוף.
מוסיפים לעוף בצל, שום, פפריקה, כמון, מלח, מערבבים ומבשלים יחד במשך 2 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים מיץ אננס ומים עד לכיסוי מלא.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה למשך 3 שעות – חובה כדי לקבל עוף מפורק.
מכבים את האש וממתינים 30 דק׳ – כדי שהעוף ינוח בנוזלים.
מוציאים את העוף מפרקים מהעצמות וקורעים בעזרת מזלגות או הידיים את הבשר.
מעבירים לקערה, מוסיפים אורגנו, נוזל הבישול ומערבבים.
מוכן – תהנו 🤍

מומלץ לאכול את העוף המפורק על טורטייה עם סלט עגבניות חריף, אבוקדו / גוואקמולה ועלי כוסברה טרייה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור