אופן הכנה:
בווק או מחבת גדולה, על אש גבוהה, שופכים שמן וזורקים צ'ילי ושום קצוצים גס.
מערבבים במעט ומוסיפים את הפטריות, תירס, אפונה וגזר.
2 דק' לאחר מכן מוסיפים את הבצל ירוק, קורעים את העוף ומכניסים פנימה.
אחרי דקה, מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, יוצרים גומה במרכז המחבת, שוברים את הביצים פנימה לגומה, מוסיפים מלח ומקשקשים.
לאחר שהביצים בושלו למחצה, מערבבים יחד עם שאר התבשיל, מוסיפים את הרטבים ומערבבים כ-3 דק' נוספות.
מוכן! מעבירים לקעריות את העוף מוקפץ, מוסיפים עלי כוסברה ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוף מוקפץ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.