אופן הכנה:
זה המתכון לעוגת ביסקוויטים הכי קלה וטעימה שתכינו בחיים.
בקערה גדולה מקציפים יחד את כל מרכיבי הקרם עד למרקם אוורירי ולא חזק.
לאחר ההקצפה יש לערבב בעזרת לקקן את הדפנות ותחתית הקערה.
בצלחת שופכים כוס חלב על מנת לטבול את הביסקוויטים.
מתחילים לבנות את השכבות העוגה בעזרת לקקן.
ראשית – נמרח קרם וניל בגובה 2 ס"מ בתחתית התבנית.
טובלים את הביסקוויטים בחלב, מסדרים באופן שווה על הקרם – שמרו כמות זהה של ביסקוויטים לשכבה הבאה.
בכל פעם שנניח את הביסקוויטים על הקרם נדאג להדק אותם לתוך הקרם – אחרת הם יברחו ממקומם בהמשך העבודה.
בשכבה שלישית נמרח 70% מקרם וניל שיש לנו בקערה – בעדינות וביסודיות.
על הקרם וניל נסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים שנהדק גם כן.
יש לדייק במיקומם של הביסקוויטים לפי השכבה הקודם – נסו להכין שכבה מקבילה לקודמת.
שכבה חמישית נמרח בזהירות את יתרת הקרם וניל ולשטח לגובה התבנית.
בטופ נגרד שוקולד חלב על העוגה.
יש להכניס את עוגת הביסקוויטים למקרר למשך 4 שעות מינימום או לילה.
עוגת הביסקוויטים הכי קלה להכנה וסופר טעימה.
** טיפ למכורים באמת – תוסיפו כפית מחית וניל טבעית לקרם (לא תמצית וניל!)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגת ביסקוויטים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לעוגות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.