מצרכים:
• קילו עגבניות שרי
• כף מלח ים בלטי או אטלנטי (למי שאין מלח ים רגיל)
• 4 ענפי טימין
• 3 עלי מרווה קטנים
• שן שום
• 15 עלי בזיליקום
• 300 מ״ל שמן זית (או יותר תלוי בכלי)
אופן הכנה:
מחממים תנור על 100 מעלות.
במגש על נייר אפייה, נסדר חצאי עגבניות שרי.
נפזר באחידות מלח ים על כולן.
מכניסים את העגבניות לתנור למשך 3 שעות (כןכן).
מוציאים מהתנור ומעבירים לצינון מהיר.
בצנצנת זכוכית, נכניס באופן מדורג את צמחי התבלין ושן השום חתוכה (דוגמא בסרטון)
נוסיף שמן זית עד לכיסוי מלא של העגבניות.
יאללה זה מוכן ❤️ אוהב את כולכם ותודה רבה על התמיכה הרחבה 🙏🏻
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם עגבניות מיובשות, אתם חייבים להכין את הממרח פסטו המעולה הזה!