מצרכים:
• 7 עגבניות, קטנות, אדומות וקשות.
• פלפל חריף ענק (מי שאוהב חריף חזק להוסיף עוד)
• ½ בצל סגול
• 3 שיני שום גדולות
• כוס דחוסה עלי כוסברה
• כוס עלי סלרי
• לימון ליים (או ½ לימון)
• כפית צ׳ילי גרוס
• כפית מלח
• 4 כפות שמן זית
אופן הכנה:
שורפים את העגבניות והפלפלים.
מקלפים את הקליפות ומניחים בצד.
קוצצים היטב את הבצל, שום, כוסברה וסלרי.
מעבירים לכלי כתישה, מוסיפים ליים, צ׳ילי ומלח.
כותשים היטב ומניחים בצד.
בעזרת סכין חותכים היטב את העגבניות והפלפל.
מעבירים לקערה ומוסיפים את תערובת הירק הכתוש.
מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב.
מוכן 😋
ניתן להוסיף ליים / לימון, צ׳ילי גרוס ומלח לפי הטעם שתרצו לקבל.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.