אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
במגש מרופד נייר אפייה מסדרים את הסלמון, שעועית, ברוקלי והבצל.
פורסים את שיני השום ומניחים באופן שווה במגש.
מתבלים את הכל, מניחים פרוסות לימון על הסלמון וסוחטים את החצי השני על כל המנה.
מכניסים את הסלמון והירקות לתנור למשך 20/22 דק׳ ומוכן.
בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סטייק סלמון בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הסטייק סלמון בתנור, אתם חייבים לנסות גם את הסביצ'ה סלמון המושלם הזה!