צפיות: 1151

סלט פסטה קר

סלט פסטה קר, טעים והכי קל להכנה! הסלט הזה ישדרג כל שולחן חלבי והוא גם מנה סופר כיפית ומפנקת לארוחת ערב מהירה
סלט פסטה קר
סלט פסטה קר

המתכון לסלט פסטה קר צולם באהבה יחד עם עדיקוש מוזמנים לקפוץ לבלוג שלה

מצרכים:

חבילה פסטה צדפות ( 500 גרם)
סלסלה עגבניות שרי תמר (מתוקות)
כוס זיתי קלמטה
½ צרור נענע (רק עלים)
כפית גדושה צ׳ילי גרוס
כף מלח גס
6 כפות שמן זית איכותי


** שימו לב! יש לטעם את הסלט לפני שמוסיפים מלח – הפסטה מלוחה והזיתים מלוחים. מי שירצה תמיד ניתן להוסיף מלח בשולחן.

אופן הכנה:

מרתיחים את הפסטה במי מלח (מלוחים כמו הים) ע״י הוראות יצרן על גב האריזה עד למידת עשייה שאוהבים. מסננים ומניחים בצד להתקרר. חותכים את העגבניות, קוצצים את עלי הנענע. בקערה מניחים את כל המרכיבים יחד, מפזרים צ׳ילי גרוס, מלח, שופכים שמן זית ומערבבים היטב. מוכן!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן