אופן ההכנה:
מרתיחים חבילה של פסטה שאוהבים לפי הוראות יצרן בגב האריזה, מסננים, שוטפים תחת מים קרים ומניחים בצד לצינון במסננת.
במקביל חותכים את העגבניות לרבעים.
בקערה עמוקה וגדולה מערבבים את כל המצרכים יחד ואת עלי הבזיליקום חותכים או קוצצים פנימה.
מערבבים היטב ואז טועמים – במקרה הצורך מוסיפים מלח ו/או תבלינים נוספים שאוהבים.
מעבירים לצלחת הגשה, מעל מניחים גביע שמנת חמוצה, עלייה מזלפים שמן זית וסוחטים עגבנייה.
בתאבון – הסלט הכי טעים לקיץ
פרסום במימון תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט פסטה קיצי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
נהנתם מהסלט פסטה קיצי? אז בטוח תתאהבו בפיצה ללא לישה ב3 מרכיבים