אופן הכנה:
קוצצים את פטריות לרבעים או שמיניות תלוי בגודלן, קוצצים את הבצל לטבעות קטנות וקוצצים את הפקאן גס.
בקערה מניחים את הנבטים ושופכים עליהם את כל הקיצוצים.
שופכים את הטריאקי מלמעלה, מערבבים היטב, ממתינים 15 דק׳ כדי שהסלט יעמוד עם הרוטב ומעבירים לצלחות הגשה. (ללא ערבוב נוסף)
אם אתם מארחים יש לקצוץ הכל, בקערה מניחים את הירק, את הפקאן בקערית נפרדת ואת הרוטב שופכים כרבע שעה לפני הארוחה (כדי לשמור על הקרנצ׳יות של הסלט)
סלט נבטים ופטריות מהמם לשבתות וחגים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט נבטים ופטריות ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מדחפשים עוד מתכוני סלט מעולים? כל המתכונים שלי לסלטים מחכים לכם ממש פה.