אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל לפי הדוגמא בסרטון – שימו לב לאיזה כיוון אני מניח את חצי הבצל.
בקערה מערבבים יחד עם התבלינים, מיץ לימון, שמן זית וקרעים של עלי פטרוזיליה.
רוצים צבע סגול עמוק?
סוגרים את הסלט בצל בקופסא אטומה ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הסלט בצל וסומאק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שהסלט בצל וסומאק מוכן הגיע הזמן להכין קבב על שיפוד!