אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מרתיחים את הביצים כ12 דק׳.
בזמן הרתיחה, חותכים סלט (הכל נשקל אחרי חיתוך)
בקערית מערבבים את הקוטג׳ יחד עם פלפל ומלח.
מורידים את הביצים מהאש, מקלפים, חותכים לחצי ומוציאים את החלמון (הצהוב).
ממלאים בנדיבות את חלבוני הביצה בקוטג׳.
חותכים את פרוסות הגבינה צהובה ל3 ומכסים את הקוטג׳ שבתוך הביצה. (דוגמא בסרטון)
מכניסים לתנור למשך 6 דק׳ בלבד.
מניחים את הסלט בצלחת, מוסיפים את הביצים הממולאות ושופכים מיץ לימון על הכל.
סה״כ 330 קלוריות ו- 44 גרם חלבון.
בתאבון 😍
מחפשים מתכונים לחיטוב?!
יוגורט פרוזן המתאים לחיטוב לחצו כאן למתכון
חזה עוף ברוטב עגבניות למתכון לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט ביצים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים בריאים ודיאטטים? מוזמנים לחפש כאן