מצרכים:
לרוטב:
שן שום גדולה
½ כוס סוכר לבן
3 כפות מירין
כף סויה
כפית סרירצ׳ה
כף רסק עגבניות 22•BX
כף צ׳ילי גרוס
½ 1 כפות קורנפולר
לסטייק שייטל:
סטייק שייטל 300 גרם
קורט סוכר
קורט מלח דק
להגשה:
פנקייק וויאטנמי (למתכון לחצו כאן)
עלי כוסברה
עלי נענע
אופן הכנה:
בקערה נערבב את מרכיבי הרוטב לפי סדר המרכיבים ברשימה המצרכים, נערבב היטב בעזרת מטרפה ונעביר למחבת על אש בינונית.
מביאים לרתיחה ומעבירים לאש נמוכה, מצמצמים את הרוטב עד לקבלת מרקם צמיגי ומעבירים לקירור.
חותכים סטייק שייטל, מפזרים סוכר, מחכים דקה ומפזרים את המלח.
במחבת פסים על אש גבוהה מניחים את הסטייקים ומוציאים במידת עשייה MR או במידת עשייה שאוהבים.
חותכים את סטייק נגד הסיבים, מניחים בפנקייק, מורחים כפית רוטב, עלי כוסברה ונענע.
מגלגלים ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.