צפיות: 1590

סטייק כרוב בנוסח אסייתי

מתכון מושלם לסטייק כרוב עסיסי בתנור בנוח אסייתי עם טעמים מתקתקים, מעט חריפים הכי יגרמו לכם להתמכר מחדש לכרוב!
סטייק כרוב
סטייק כרוב בנוסח אסייתי

מצרכים

כרוב לבן גדול
7 כפות שמן זית
7 כפות סויה
כפית צ׳ילי גרוס

להגשה:
3 כפות סילאן
5 עלי עירית (לא חובה)

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מורידים את 2 העלים הראשונים של הכרוב ופורסים את הכרוב ל- 7 סטייקים שווים בעובי.
מניחים את הסטייקים במגש מרופד נייר, שופכים כף שמן וכף סויה על כל פרוסת כרוב ולאחר מכן מפזרים צ׳ילי באופן שווה ומכניסים לתנור למשך כ-25 דק׳.
מוכן, מוציאים את הכרוב מהתנור ורגע לפני ההגשה מזלפים סילאן ומפזרים עירית קצוצה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מה לצד הסטייק כרוב? סירות חציל בתנור!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן