מצרכים
כרוב לבן גדול
7 כפות שמן זית
7 כפות סויה
כפית צ׳ילי גרוס
להגשה:
3 כפות סילאן
5 עלי עירית (לא חובה)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מורידים את 2 העלים הראשונים של הכרוב ופורסים את הכרוב ל- 7 סטייקים שווים בעובי.
מניחים את הסטייקים במגש מרופד נייר, שופכים כף שמן וכף סויה על כל פרוסת כרוב ולאחר מכן מפזרים צ׳ילי באופן שווה ומכניסים לתנור למשך כ-25 דק׳.
מוכן, מוציאים את הכרוב מהתנור ורגע לפני ההגשה מזלפים סילאן ומפזרים עירית קצוצה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מה לצד הסטייק כרוב? סירות חציל בתנור!