ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

סטייק כרוב בנוסח אסייתי

מתכון מושלם לסטייק כרוב עסיסי בתנור בנוח אסייתי עם טעמים מתקתקים, מעט חריפים הכי יגרמו לכם להתמכר מחדש לכרוב!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

כרוב לבן גדול
7 כפות שמן זית
7 כפות סויה
כפית צ׳ילי גרוס
להגשה:
3 כפות סילאן
5 עלי עירית (לא חובה)

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מורידים את 2 העלים הראשונים של הכרוב ופורסים את הכרוב ל- 7 סטייקים שווים בעובי.
מניחים את הסטייקים במגש מרופד נייר, שופכים כף שמן וכף סויה על כל פרוסת כרוב ולאחר מכן מפזרים צ׳ילי באופן שווה ומכניסים לתנור למשך כ-25 דק׳.
מוכן, מוציאים את הכרוב מהתנור ורגע לפני ההגשה מזלפים סילאן ומפזרים עירית קצוצה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן סטייק כרוב? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מה לצד הסטייק כרוב? סירות חציל בתנור!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור