אופן הכנה:
בקערה מערבבים יחד את המלית של הסושי בול: פילה סלמון קצוץ דק, אבוקדו חתוך לקוביות קטנות, עלי נענע חתוכים דק, קוקוס קלוי, טריאקי ומערבבים היטב.
על קרש נוח לעבודה מניחים ניילון נצמד, מרדדים את האורז לעיגול גדול, דק ומהודק עם ידיים רטובות.
בעזרת כף דוחסים היטב לדפנות הקערה את התערובת של הסלמון עד ליצירת כדור דחוס ומניחים במרכז האורז.
מרימים את קצוות הניילון הנצמד, סוגרים ומצמידים היטב עד קבלת כדור עגול ומהודק.
מורידים את הניילון נצמד ובעזרת ידיים רטובות מניחים את הכדור על משטח להגשה.
חותכים פרוסה של מנגו ומניחים על האורז, מפזרים מעט עירית (לא חובה) ובתאבון!
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סושי בול? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הסושי בול, אתם חייבים לנסות גם את הסביצ'ה סלמון המושלם הזה!