אופן הכנה:
פורסים את הזוקיני למטבעות בעובי האצבע הקטנה.
מניחים ברשת לטיגון אוויר או במגש מרופד נייר אפייה.
בקערה מערבבים רסק, תבלינים, שמן ומורחים שכבה דקה על כל מטבע זוקיני.
בעזרת פקק של תבלין קטן או ראש של סקוויזר קטן קורצים עיגולים קטנים של גבינה צהובה ומניחים מעל הרסק.
מוסיפים כפית תירס על הגבינה צהובה ומכניסים ל15 דק׳ טיגון באוויר חם על 180 מעלות.
למי שאין מכשיר לטיגון אוויר יש להכניס על 180 מעלות מצב טורבו למשך 15 דק׳ (לחמם לראש)
מוציאים מהתנור את המיני פיצות ומוכן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מיני פיצות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים חלביים מעולים? לחצו כאן לראות את כל המתכונים החלביים שלי.