ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

נקניק שוקולד פרווה

מכירים נקניק שוקולד? אז קבלו את הגרסה הפרווה והפי כמה יותר טעימה! נקניק שוקולד עשיר ומפנק עם בסקוויט פריך שלא תצליחו להפסיק לאכול
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

פחית קרם קוקוס של השף הלבן - 400 מ״ל
3 טבלאות שוקולד מריר שאוהבים - 300 גרם
שרוול ביסקוויטים - 250 גרם
שקית קוקוס טחון - 100 גרם

אופן ההכנה:

משקשקים היטב את פחית הקוקוס לאיחוד נוזלים ושומן, פותחים ושופכים לקערה גדולה.
שוברים פנימה שוקולד מריר ומכניסים למיקרוגל לפולסים של 45 שניות, מערבבים ומחזירים עד שמקבלים גנאש שוקולד חלק.
שוברים פנימה את הביסקוויטים גס מאוד ומערבבים.
מכניסים למקרר את הקערה למשך 30 דק׳.
מעבירים חצי מהכמות לנייר אפייה ומגלגלים לנקניק – סה״כ יוצא 2 נקניקים
מכניסים למקרר למשך הלילה.
למחרת פותחים את הנייר אפייה, מפזרים קוקוס באחידות ומהדקים עם הידיים.
פורסים את הנקניק לעובי הרצוי ושומרים במקרר בקופסא עם מכסה סגור.
לא תאמינו כמה שזה טעים!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן נקניק שוקולד פרווה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לנקניק שוקולד פרווה, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!

פרסום במימון השף הלבן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור