אופן ההכנה:
משקשקים היטב את פחית הקוקוס לאיחוד נוזלים ושומן, פותחים ושופכים לקערה גדולה.
שוברים פנימה שוקולד מריר ומכניסים למיקרוגל לפולסים של 45 שניות, מערבבים ומחזירים עד שמקבלים גנאש שוקולד חלק.
שוברים פנימה את הביסקוויטים גס מאוד ומערבבים.
מכניסים למקרר את הקערה למשך 30 דק׳.
מעבירים חצי מהכמות לנייר אפייה ומגלגלים לנקניק – סה״כ יוצא 2 נקניקים
מכניסים למקרר למשך הלילה.
למחרת פותחים את הנייר אפייה, מפזרים קוקוס באחידות ומהדקים עם הידיים.
פורסים את הנקניק לעובי הרצוי ושומרים במקרר בקופסא עם מכסה סגור.
לא תאמינו כמה שזה טעים!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן נקניק שוקולד פרווה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לנקניק שוקולד פרווה, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!
פרסום במימון השף הלבן