ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

ניגירי סלמון

אחרי שתגלו כמה פשוט להכין ניגירי סלמון לבד בבית, המתכון הזה יככב אצלכם במטבח, כי הכי כיף להתפנק עם מנה כזאת בבית
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

כוס אורז סושי מבושל - למתכון לחצו כאן
כף ספייסי מיונז
100 גרם סלמון טרי
פרוסת אבוקדו
כפית שטוחה שומשום שחור

אופן הכנה:

עם ידיים רטובות ובעזרת מחצלת סושי, יוצרים צינור מרובע מאורז של סושי וחותכים לקוביות בעזרת סכין רטובה.
במחבת עם שמן בגובה 2 ס״מ, על אש בינונית צורבים את האורז עד קבלת צבע זהוב. (להניח רק שהשמן רתח)
מעבירים את האורז לרשת (לא נייר סופג) עבור ניקוז השמן.
במקביל חותכים סלמון טרי לקוביות דקות.
מניחים בצלחת הגשה את קוביות האורז כשהצד המטוגן כלפי מטה, מזלפים ספייסי מיונז באחידות, מניחים את הסלמון מעל, אבוקדו חתוך דק ומפזרים שומשום שחור.
מוכן! בתאבון.

כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ניגירי סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את הניגירי סלמון, אתם חייבים לנסות גם את הסביצ'ה סלמון המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור