מצרכים:
בצק:
• 3 כוסות קמח
• שקית אבקת אפייה (10 ג׳)
• כף סוכר
* 2 כפות שמן זית
• כוס מים
• ¼ כוס שמן זית
• ½ צרור פטרוזיליה
אופן הכנה:
בקערה גדולה נכניס את כל המוצרים לבצק, נלוש כ-2 דקות וניתן לבצק מנוחה כ-12 דקות.
נכין בקערית קטנה שמן זית ועלי פטרוזיליה קצוצה.
לוקחים כדור קטן מהבצק ומרדדים בעזרת הידיים.
מניחים את הבצק על מחבת חמה (אש בינונית) מרוחה בשמן.
לאחר שקיבלנו צבע זהוב, הופכים ומורחים בשמן-זית ופטרוזיליה.
לאחר שהצד השני מוכן הפוכים שוב, למשך 15 שניות על כל צד ומוציאים לצלחת.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.