אופן הכנה:
במחבת יבשה על אש בינונית שופכים סוכר.
ברגע שהוא נמס מערבבים בעזרת לקקן עד לקבלת קרמל חלק ללא גושים. (לא לפחד הסוכר יימס)
מוסיפים חמאה, מערבבים, מוסיפים מלח וממשיכים לערבב עד לאיחוד.
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת רוטב קרמל חלק.
מכבים את האש ומצננים.
ניתן להשתמש בקרמל מיידית או להכניס למקרר – ברגע שרוצים להשתמש שנית יש לחמם את הקרמל במיקרו בפולסים של 10 ולערבב בין לבין – עד לקבלת המרקם הנכון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קרמל מלוח? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקרמל מלוח, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!