אופן הכנה:
טוחנים את מרכיבי הקרם אבוקדו יחדיו על לקבל מרקם חלק.
במחבת פסים צולים את החזה עוף ומוסיפים פפריקה ומלח בכמות מספקת.
בצלחת מניחים את הפסטה, שופכים 3 כפות גדושות של קרם אבוקדו, מניחים את החזה עוף מעל, מפזרים צ׳ילי גרוס ומוכן – בתאבון ♥️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכוני פסטה שווים? לחצו כאן